Tandartsenpraktijk Rutgers en Kwakkernaat

In verband met vakantie is onze praktijk gesloten vanaf vrijdagmiddag 24 juli tot en met zondag 9 augustus. Voor spoedeisende zaken kunt u overdag, ’s avonds en in de weekends contact opnemen van Tandarts Spoed Praktijk op telefoonnummer 0900 – 827 64 56.

Vanaf maandag 27 juli tot vrijdagmiddag 7 augustus 12:00 uur kunt u ook contact opnemen met Tandartspraktijk Najem, Prins Hendrikstraat 3, 6521AV Nijmegen – Telefoonnummer 024 – 322 95 01.

Vanaf maandag 10 augustus 08:00 uur zijn wij weer in beperkte bezetting aanwezig. Vragen kunt u altijd mailen naar: info@tandartsenrutgers-kwakkernaat.nl, wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.  Voor het afzeggen of verzetten van afspraken kunt u ons in die week het beste mailen.

===============================================================================

 

De tandartsen en het team van Tandartsenpraktijk Rutgers en Kwakkernaat bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk en uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patiënt worden

De mogelijkheden om patiënt te worden bij onze praktijk zijn beperkt. We bespreken graag met u de mogelijkheden.
U kunt zich telefonisch aanmelden.

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français.

 

Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)